Velkommen Stonehill Rally-Racing

19. Oktober stod for Kenn på testkørsel i Formel 5 bil på Padborg Park banen, og d. 4. +5. November gik det løs på de snoede veje, med Bo Strøm Andersen tilbage i Co. Pilot sædet til årets sidste store rallyløb – Rally Stoholm. I alt 13 hastighedsprøver og en samlet løbslængde på 315 km skulle tilbagelægges. Med gode tider og en placering som nr. 2 i klassen, lev SS7 desværre den sidste for os. Et gearkassseophæng knækkede, og satte os ud af spillet. 

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s